Obvestilo staršem

Spoštovani starši!

Počitniški čas se počasi izteka in pred nami je novo šolsko leto, novi izzivi, znanja, izkušnje, novi prijateljčki, nova veselja in druženja.

V letošnjem šolskem letu bomo našo pot, naše Projektno delo z lutko, nadaljevali tam in na takšen način, kot smo jo v preteklem šolskem letu končali (nedokončani celoletni projekt zaradi pojava koronavirusa). Naša želja in namen ostajata pomagati Brosinu zgraditi »Copatarnico«, kjer se bodo v pravljični deželi copatki veselili, zabavali, smejali, igrali, družili in se dobro imeli. S ciljem, da bi otroci skozi Brosinovo zgodbo pridobili arhitekturno izkušnjo, da bi prostor in okolje odkrivali na sproščen in igriv način, ga raziskovali skozi zgodovino in sedanjost, ga oblikovali in sooblikovali po svojih potrebah, merilih in zanj tudi skrbeli, bomo nadaljevali z zanimivimi in pestrimi akcijsko in raziskovalno usmerjenimi vsebinami in dejavnostmi; pogumno se bomo spoprijemali z različnimi izzivi, odkrivali svet in sebe, se igrali, proučevali, gradili, sestavljali, razvijali svojo domišljijo, samostojnost, se učili odločati, delati, biti ustvarjalni, reševati težave idr. Verjamemo, da bomo kljub morebitnim omejitvam, tudi v prihajajočem šolskem letu skupaj doživeli veliko lepega, čarobnega in nepozabnega.

Ker sta zdravje in varnost otrok, tako za vas kot tudi za nas, ena od najpomembnejših ciljev, si želimo in vas prosimo, da še naprej skupaj spoštujemo in upoštevamo ustaljena navodila pristojnega ministrstva in priporočila NIJZ (v vrtcu je obvezno nošenje maske staršev in vzgojiteljev ob stiku s starši, obvezno je razkuževanje rok ob vstopu v vrtec, povečan je nivo splošnih higienskih ukrepov, v vrtec prihajajo le zdravi otroci, starši in zaposleni…). Prav tako vas prosimo, da pred vstopom v vrtec ponovno oddate podpisano izjavo ob odsotnosti zaradi počitnic ali bolezni.

Želimo vam lep preostanek poletja in vas lepo pozdravljamo,
ravnateljica in kolektiv vrtca Trnovo

Dostopnost